Gowill Mixing Series Paard (met rund & kip)

Verfijnd zoeken
  • Gewicht
  • Diersoort

zie contact-pagina
WebwinkelKeur

2,55

Beschikbaar:
Kies een optie
Artikelnummer:
PW-PAARDMIX
Merk:
Gowill
Inhoud:
500gr of 1kg

Beschikbare opties (gewicht):

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Gowill Mix zijn mixen op basis van een natuurlijke calciumbron (bot) met vlees en organen die geschikt bevonden werden voor menselijke consumptie. In alle mixen voor de hond zit ook gemalen vuile pens verwerkt en zijn verrijkt met onze vita-mix®. Dit maakt deze voeding zeer compleet en behoedt het uw dier tegen alle mogelijke tekorten. Onze vita-mix®bestaat uit fijn gemixte groentjes zoals wortels, broccoli, ontpitte appels, … een Ω 3 bron en alfalfa. Alfalfa wordt omschreven als “vader van alle voedsel” wat verwijst naar de vele fytonutriënten die deze plant bevat. Waaronder een tiental vitaminen, ongeveer dertien mineralen en een veertiental verschillende aminozuren

Samenstelling: 52% paard ( spiervlees en orgaan )35% kip ( karkas en spiervlees )3% rund ( spiervlees) 10% groentenmix (appel wortel brocoli en bonen)

Analyse: vocht: 66,2% vet :16,6% as 2,3% ruw eiwit 16,1% ruwe celstof 2,5% calcium 1,050mgr fosfor 0,587gr

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 500gr of 1kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X