Onze winkel is momenteel gesloten wegens verhuis.
Mogelijks 2 dagen vertraging. Winkel vanaf 25/05 geopend. Bedankt voor uw begrip!

Wie zijn wij?

Cool4pets is ontstaan uit onze liefde voor dieren, en dan ook vooral honden. Emmanuelle is van thuis uit opgegroeid met honden en kon zich dan ook geen leven zonder indenken. Het was dan ook al haar kinderdroom om iets in die richting te gaan doen... Tim, haar vriend en collega, was helemaal geen honden gewend maar werd als het ware in de hondenwereld gegooid door Emmanuelle. En nu kan hij ook helemaal niet meer zonder, meer zelfs hij staat te springen om mensen verder te helpen met advies voor hun hond.

Bij de keuze van ons assortiment hebben wij vooral rekening gehouden met de behoeften van de hond. En chemische toevoegingen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, ... horen daar absoluut niet bij. Ook zijn wij van mening dat een hond zijn voeding voor het grootste deel uit vlees moet bestaan, en dat was dus ook een vereiste voor ons assortiment. Eens een koekje kan geen kwaad, maar graan zou niet het hoofdbestanddeel van een evenwichtige voeding mogen zijn. De allergische hond komt in onze webshop ook aan zijn trekken, wij zijn blij dat zij ook eens lekker in de watten gelegd kunnen worden.

Ook originele en stevige speeltjes zijn een belangrijk deel van ons assortiment. Hierbij vonden wij het belangrijk om voor een assortiment te kiezen dat ook voor de stevige kauwers geschikt is. Geen enkel speeltje is onverwoestbaar, maar het is toch leuk dat ze langer mee kunnen en dus ook voor langer speelplezier zorgen.

Onze hondjes, vlnr: Toby, Gizmo, Falco & EliasWij hebben zelf 4 honden, 2 shelties en 2 hondjes geadopteerd uit Spanje. Ze hebben ook hun eigen website: www.elfagito.be.

Wij zijn zelf met gezonde voeding, natuurlijke snacks e.d. begonnen door de voedingsproblemen bij Falco op aanraden van een neuroloog en we hebben zelf het verschil gezien wat voeding kan doen voor een hond en onze honden. Voor ons maakt dat waarom we voor dit assortiment gekozen hebben en niet voor datzelfde assortiment wat je in iedere dierenwinkel terugvindt. Het is vaak makkelijker om iets te adviseren wat bekend is en bij iedereen gekend in de oren klinkt, maar dan kiezen wij liever voor een iets moeilijkere maar vooral gezonde weg!

Als je vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, dan zul je zeker de gedrevenheid bij ons opmerken! Onze webshop, winkel en trimsalon zijn onze passie en wij staan je dan ook heel graag met raad en daad bij. Of het nu over voedingsadvies gaat, de keuze van een hond, een stevig speeltje, de vachtverzorging... Je kan steeds bij ons terecht!

Over versvoer.be

Op versvoer.be kan je het aanbod verse diepvriesvoeding van Cool4pets vinden. Onze diepvriesvoedingen kunnen uiteraard niet opgestuurd worden, maar wij leveren wel aan huis in de regio Noord-Antwerpen. Uiteraard kan je ook gewoon langs komen in onze winkel in Wuustwezel. Ben je nog niet zo vertrouwd met vers voer voor honden of katten? Lees dan zeker ook ons uitgebreid dossier over vers voer of kom langs voor persoonlijk advies.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X