Mulder


zie contact-pagina
WebwinkelKeur

De producten "vlees compleet" en "pens compleet" van Mulder zijn qua samenstelling net hetzelfde als de zakjes van Smuldier voorheen.

Mulder Diervoeding is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van ingevroren diervoeding, zij doen dit al meer dan 40 jaar. Ze worden permanent gecontroleerd door de Rijksdienst voor keuring van de waren en de doelgemeenschap dierenvoeding.

Het vlees dat ze gebruiken komt rechtstreeks van bij de EU-slachthuizen. Het is dus absoluut vers en gecontroleerd vlees, dat afkomstig is van runderen die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Bovendien worden in hun producten geen geur-, kleur- en smaakstoffen noch conserveringsmiddelen toegevoegd.

Mulder kip compleet

Mulder kip compleet

0,5 kg

1,60

Mulder is een zeer goede prijs/kwaliteit rauwe diepvriesvoeding die bij je hond zeker in de smaak za.....

Mulder pens compleet

Mulder pens compleet

0,5 kg

1,70

Deze variant is qua samenstelling exact hetzelfde als voorheen de Smuldier zakjes pens compleet. .....

Mulder vlees compleet

Mulder vlees compleet

0,5 kg

1,70

Deze variant is qua samenstelling exact hetzelfde als voorheen de Smuldier zakjes vlees compleet. .....

Over versvoer.be

Op versvoer.be kan je het aanbod verse diepvriesvoeding van Cool4pets vinden. Onze diepvriesvoedingen kunnen uiteraard niet opgestuurd worden, maar wij leveren wel aan huis in de regio Noord-Antwerpen. Uiteraard kan je ook gewoon langs komen in onze winkel in Wuustwezel. Ben je nog niet zo vertrouwd met vers voer voor honden of katten? Lees dan zeker ook ons uitgebreid dossier over vers voer of kom langs voor persoonlijk advies.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X