Retouraanvraag


zie contact-pagina
WebwinkelKeur

U wil een product aan ons retourneren.

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Vul hiervoor het formulier hier onder in.

Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van uw retourrecht dan betalen wij de teruggezonden goederen (indien u uw gehele bestelling retourneert inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na de retour terug via de door u gebruikte betaalmethode. De kosten voor de terugzending zijn voor uw rekening.

Let op dat het herroepingsrecht niet geldig is op diepvriesproducten. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Uw gegevens

Product informatie


Terug Verder

Over versvoer.be

Op versvoer.be kan je het aanbod verse diepvriesvoeding van Cool4pets vinden. Onze diepvriesvoedingen kunnen uiteraard niet opgestuurd worden, maar wij leveren wel aan huis in de regio Noord-Antwerpen. Uiteraard kan je ook gewoon langs komen in onze winkel in Wuustwezel. Ben je nog niet zo vertrouwd met vers voer voor honden of katten? Lees dan zeker ook ons uitgebreid dossier over vers voer of kom langs voor persoonlijk advies.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X