Betaalmethoden

Bancontact & iDeal

BancontactiDealMet Bancontact voor Belgische klanten en iDeal voor Nederlandse klanten kan u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling afrekenen met behulp van uw bank-app of de kaartlezer van uw bank.

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Mollie heeft daarvoor een "Extended Validation Certificate", dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser tijdens het betalen. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.

Overboeking / overschrijving

OverschrijvingEen levering aan huis kan u ook vooraf betalen door middel van een Europese overschrijving. Let er wel op dat de betaling uiterlijk op de afgesproken dag van levering 's ochtends op onze rekening moet staan. Bestellingen die langer dan 2 weken onbetaald blijven worden automatisch geannuleerd.

Betaalmogelijkheden bij afhalen

Als u uw bestelling wenst af te halen in onze winkel kan u het bedrag bij het afhalen afrekenen. Wij aanvaarden in de winkel naast cash betalingen ook Payconiq, Bancontact, Maestro, VISA en MasterCard.

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X