Kivo Groenteworst


zie contact-pagina
WebwinkelKeur

1,65

Beschikbaar:
77 stuks
Min. houdbaar tot:
03/01/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
VI-K307
Merk:
Kivo
Gewicht:
250gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

De groenteworst bestaat uit 100% verse groenten en bevat gegaarde andijvie, pompoen, boontjes en wortel. Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: een hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.

Samenstelling:
Andijvie 30%, pompoen 30%, boontjes 30% en wortelen 10%

Analyse:
Ruw eiwit 15%, ruw vet 0,6%, ruwe as 0,6%, ruwe celstof 1,7%, Vocht 83%

Waarom is de groenteworst los en niet in het vlees verwerkt?
Zo kun je zelf precies doseren hoeveel groente je je hond wil geven. Voor honden met bijvoorbeeld overgewicht of obstipatie/diarree kan meer gegeven worden. Wil je niet elke dag groenten toevoegen dan is dat op deze manier ook mogelijk. Doordat de groenteworst gekookt is blijft deze 7 dagen houdbaar de koelkast. ​

Waarom af en toe groenten bij voeren?
De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van uw hond. Er zitten simpelweg vitaminen in die NIET in vlees zitten zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur.

 

Specificatie

Kenmerken
Gewicht 250gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X