Kivo Miauw-mix


zie contact-pagina
WebwinkelKeur

1,55

Beschikbaar:
21 stuks
Min. houdbaar tot:
03/01/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
VI-K407
Merk:
Kivo
Gewicht:
250gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor de volwassen kat. Deze voeding bevat vers rundvlees, vers runderhart, vers kippenvlees, kippenorgaantjes en verse zalm.

Deze maaltijd is rijk aan taurine. Taurine bevindt zich van nature veel in runderhart en is een van de essentiële aminozuren voor katten. Katten hebben taurine nodig voor het optimaal functioneren van hart en ogen. Het is dus zeer belangrijk voor katten om deze voedingsstof voldoende binnen te krijgen!

Daarnaast bevat Miauw Mix Omega 3 vetzuren door de verse zalmlijven. De meeste (brok)voedingen zijn erg rijk aan omega 6 vetzuren (plantaardige materialen) en een overschot aan omega 6 vetzuren is niet gezond en werkt juist ontstekingsbevorderend. Ook wordt het vocht door Omega 3 beter vastgehouden wat je direct terug ziet in de huid. Dit is ook gunstig en ondersteunend voor de nieren, aangezien nierfalen een veelvoorkomende klacht is bij katten. Het is daarnaast wetenschappelijk bewezen dat een maaltijd met veel Omega-3 vetzuren een celversoepelende en ontstekingsremmende werking heeft. Daarom heeft het een positief effect op het herstellen van ontstekingen in de bek en het tandvlees.

Verhouding

Deze complete maaltijd bestaat uit 60% vers rundvlees, 30% vers kippenvlees en 10% verse zalm. Dit wordt samengesteld uit:

  • 30% runderspiervlees
  • 30% runderhart
  • 15% kipkarkas
  • 10% kippenorgaan (hart, maag, lever)
  • 10% zalmlijven
  • 5% kippenspiervlees

Analyse: Ruw eiwit: 15,0%, Ruw vet: 25,5%, Ruw celstof: 4,7%, Ruw as: 2,0%, Calcium: 0,7%, Fosfor: 0,5%, Vocht: 59,9%

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw kat dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan uw kat te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn rund, kip en vette vis. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen: runderhart, kippenhartjes, kippenmaagjes en kippenlever. Ook bevat het vis, spiervlees en karkas. In deze maaltijd is meer runderhart gebruikt omdat je zo de behoefte aan taurine kunt te vervullen.

Specificatie

Kenmerken
Gewicht 250gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X