KB Raw (Kiezebrink) zalm mix


zie contact-pagina
WebwinkelKeur

4,50

Beschikbaar:
6 stuks
Min. houdbaar tot:
13/03/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
KB-425
Merk:
KB Raw (Kiezebrink)
Gewicht:
1 kg

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Verantwoorde diervoeding, 100% transparant

KB Raw heeft een uitgebreid assortiment aan rauw voer producten. Centraal bij KB Raw staat “transparantie”, dat betekent dat zij open zijn over alle ingrediënten die worden gebruikt in de producten. Hierdoor weet u precies welke grondstoffen er worden gebruikt en in welke verhoudingen. U weet dus precies wat u voert. U wilt voor uw hond of kat natuurlijk alleen het beste. Daarom gebruiken zij ook enkel ingrediënten van goede kwaliteit en doen zij regelmatig controles. Maak kennis met het assortiment en stel het ideale menu samen voor uw hond of kat.

Samenstelling
100% gemalen zalmlijven, deze mix bevat ongeveer 35% visgraat.

De zalmen worden gekweekt in de Fjorden van Noorwegen voor humane consumptie. Nadat deze zalmen zijn gefileerd, worden de resten bij Kiezebrink geleverd. De koppen en lijven exclusief de filet, worden in de verwerkingsruimte gemalen. Dit gebeurt met de 20mm schijf, gevolgd door de 13mm schijf.
Zalm is heel rijk aan omega 3 - vetzuren en vitamines die in vlees veel minder voorkomen.

Opgepast: Vette vissoorten bevatten het enzym thiaminase dat vitamine B1 afbreekt. Daarom is het aangeraden om niet meer dan 1 keer per week vette vis te geven.

Deze is niet compleet maar door deze mix af te wisselen met andere mixen kan met dit product een compleet menu samengesteld worden.
Wij adviseren om te variëren met minimaal vier verschillende eiwitbronnen om een gebalanceerd menu te vormen.

Analyse: Vocht: 62% Eiwit: 14% Vet: 21% As: 4% Calcium: 1% Fosfor: 0.65% Celstof: 0% Ca:P = 1.58:1 Energie: 247 kcal/100g

Specificatie

Kenmerken
Gewicht 1 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X