Betaalmethoden

Bancontact

BancontactMet Bancontact kan u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling afrekenen met behulp van uw smartphone-app of de kaartlezer van uw bank (die u ook gebruikt voor internetbankieren).

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Mollie heeft daarvoor een "Extended Validation Certificate", dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser tijdens het betalen. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.

Betaalkaart bij levering

MasterCardVisaMaestroWanneer wij uw diepvriesbestelling aan huis leveren kan u makkelijk betalen met uw Maestro bankkaart of uw Visa of MasterCard kredietkaart. Maestro is net als Bancontact standaard aanwezig op alle bankkaarten.

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Sumup. Sumup is net zo veilig als een traditionele betaalautomaat (PCI/EMV) en bevat uitgebreide fraudepreventie. Sumup voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en richtlijnen.

Cash bij levering

Uiteraard kan u ook gewoon cash betalen. Kies bij het plaatsen van uw bestelling voor deze betaalmethode en onze chauffeur zorgt ervoor dat hij gepast wisselgeld meebrengt.

Overschrijving

Een levering aan huis kan u ook vooraf betalen door middel van een Europese overschrijving. Let er wel op dat de betaling uiterlijk op de afgesproken dag van levering 's ochtends op onze rekening moet staan.

Betaalmogelijkheden bij afhalen

Als u uw bestelling wenst af te halen in onze winkel kan u het bedrag bij het afhalen afrekenen. Wij aanvaarden in de winkel naast cash betalingen ook Payconiq, Bancontact, Maestro, VISA en MasterCard.

Over versvoer.be

Op versvoer.be kan je het aanbod verse diepvriesvoeding van Cool4pets vinden. Onze diepvriesvoedingen kunnen uiteraard niet opgestuurd worden, maar wij leveren wel aan huis in de regio Noord-Antwerpen. Uiteraard kan je ook gewoon langs komen in onze winkel in Wuustwezel. Ben je nog niet zo vertrouwd met vers voer voor honden of katten? Lees dan zeker ook ons uitgebreid dossier over vers voer of kom langs voor persoonlijk advies.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren
Di - vr: 10 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 16 uur
Maandag, zondag
& feestdagen gesloten

Brekelen 4 unit 13
2990 Wuustwezel
België

Meer contact info...

Facebook

X